DWR DISPENSER DWR Dozator za samolepljive etikete

DWR 100 i DWR 200 su serije poluautomatskih dozatora za samolepljive etikete na rolnama. Dizajnirani su za industrijsko okruženje, napravljeni su u potpunosti od čelika, jednostavni za upotrebu i dovoljno svestrani za sve tipove etiketa koji se često koriste. Dostupno u verzijama za širine etikete do 100 mm ili 200 mm.

Držač rolne, koji se prilagođava svim hilzanama, prihvata rolne prečnika do 300 mm, nudeći impresivno vreme rada. U verzijama DVR 100 F i DVR 200, nalepnice čitaju dva senzora sa funkciom pamćenja kojima upravlja mikroprocesor koji može automatski identifikovati razliku u transparentnosti između nalepnice i podloge za papir, postavljajući tako etiketu potpuno odlepljenu. Kada se etiketa ukloni, sledeća se automatski dodaje. Kontrolna ploča takođe omogućava zaustavljanje rotacije motora kada se rolna sa etiketama potroši, a prekidi papira takođe mogu biti praćeni zvučnim signalom upozorenja. Napajanje: 230 V, nije potrebno dodatno napajanje.

 

Verzije DWR 100 M i DWR 200 M su dostupne za upotrebu sa providnim nalepnicama; poseduju elektromehanički senzor koji sa velikom preciznošću detektuje razliku u debljini između etikete i silikonskog papira Opciona dodatna oprema za sve modele je unapred podešeni elektronski brojač koji broji etikete ili odbrojava od unapred podešenog broja pre zaustavljanja dodavanja etiketa.

Verzija na baterije omogućava rad oko 5 sati bez napajanja iz mreže, u zavisnosti od veličine nalepnice i učestalosti izdavanja. Dozator koji radi na baterije ne zahteva poseban punjač baterija, jer je ovaj integrisan u kontrolnu ploču - jedinica će se automatski napuniti ako je priključena. DWR LC je početni model DWR serije može se koristiti samo sa netransparentnim samolepljivim etiketama na rolnama. Povoljan, izuzetno kompaktan i lagan, pogodan je za nezahtevne poslove. Oznaku čitaju dva senzora sa funkcijom samoučenje kojima upravlja mikroprocesor i automatski prepoznaju razliku u prozirnosti između nalepnice i podloge za papir.