DWR ROUND Poluautomatska mašina za etiketiranje cilindričnih proizvoda

DWR ROUND je poluautomatska etiketirka za postavljanje samolepljivih etiketa na cilindrične proizvode. Dostupan je sa maksimalnom širinom etikete od 200 mm i je opremljen jedinicom za odmotavanje koja prihvata rolne sa maksimalni prečnikom od 300 mm, obezvedjujući dugotrajan rad bez menjanja rolni etiekta.

Elektronika se sastoji od jedne ploče koja sadrži SMD tehnologiju. Koristi 16-bitni mikroprocesor. Korisnički interfejs sastoji se od dvorednog LCD ekrana sa 20 znakova/linija i 7 funkcijskih tastera. Softver omogućava čuvanje do 40 različitih operativnih programa, uključujući sve informacije na etiketi i tipu aplikacije, čineći promene formata izuzetno brzim.

Etikete se detektuju pomoću fotoćelije, koja očitava prozirnost, ultrazvučni senzor koji očitava debljinu dostupan je kada se koriste prozirne nalepnice.


 
DWR Round može postaviti etikete napred/pozadi i kod različitih dimenzija koje su pozicioniranena istom koturu sa etiketama Etikete se detektuju pomoću fotoćelije, koja očitava prozirnost, ultrazvučni senzor koji očitava debljinu dostupan je kada se koriste prozirne nalepnice. DVR ROUND takođe može biti opremljen InkJet markerom sa HP tehnologijom za štampanje promenljivih podataka kao što su datum i vreme, bar kodovi i tekst sa maksimalnom visinom od 12,7 mm, rezolucijom od 300 dpi i brzinom sinhronizovanom sa brzinom isporuke etiketa. Tekst, pripremljen na računaru pomoću isporučenog softvera, prenosi se na marker putem USB memorije.