SERIE RWR Premotač za samolepljive etikete

RWR je serija premotača i odmotača za samolepljive etikete na rolnama, koji su dizajnirani da odgovaraju industrijskoj primeni. U potpunosti izrađeni od čelika, imaju veliku bazu kako bi obezbedili stabilnu vezu sa štampačem.

Dostupno u verzijama širine 130 mm ili 230 mm. Držač rolne koji se širi omogućava postavljanje rolni unutrašnjeg prečnika od 40 - 110mm i spoljnim prečnikom do 300 mm. Inovativni sistem za otkrivanje položaja zatezača omogućava uređaju da precizno prati brzinu štampača, sprečavajući tako pucanje papira i česta zaustavljanja. Moguće je premotavanje u smeru kretanja kazaljke na satu i u smeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu, a može se odabrati maksimalni opseg brzine koji korisnik želi da postigne. Napajanje: 230 V ili 115 V na zahtev, nije potrebno dodatno napajanje. Kontrolna ploča opremljena mikroprocesorom takođe omogućava zaustavljanje rotacije motora kada završi premotavanje, a i dalje pucanje papira takođe može biti praćeno zvučnim signalom upozorenja.

Zahtevi za štampanje velikih količina etiketi, nalepnica su sve su prisutniji, a u našoj ponudi možete pronaći čitav niz odmotača i premotača kako bi omogućio upotrebu rolni sa maksimalnm prečnikom od 400 mm i maksimalnom širinom od 230 mm. Držač rolne od 76 mm koji se širi osigurava da je hilzna čvrsto zaključaa, garantujući stabilno poravnanje za štampač. Izuzetno solidan kvalitet izrade i motor velike snage omogućavaju upotrebu rolne maksimalne težine 25 kg. Dostupno za povezivanje sa svim štampačima u boji.


 
Prilagođeno štampanje nalepnica u boji postaje sve češće zahvaljujući uvođenju industrijskih štampača u boji sa inkjet i laserskom tehnologijom. Širok opseg je stvorio čitav niz rešenja za ove primene koji integrišu odmotač, štampač i premotač i tako stvaraju jedinice koje garantuju savršeno poravnanje i impresivnu brzinu rada. Elektronska upravljačka jedinica detektuje položaj zatezača okretanjem unazad kada štampač vrši povratno uvlačenje. Dostupno za sve verzije štampača na tržištu, kao što su EPSON, VIP COLOR, PRIMERA, NEURALABEL, AFINIA...