Industrijska Kontinuirana varilica D 549

Popvećajte produktivnost i efikasnost

Poluautomatska Audion D 549 je posebno dizajnirana industrijska kontinuirana varilica za vertikalno varenje većih paketa i vreća. Vreće se vare u uspravnom položaju, što je korisno za proizvode koji bi u horizontalnom položaju mogli da se izliju. 

D 549 nudi fleksibilno rešenje za industrijsko pakovanje koje se može konfigurisati kako bi zadovoljili vaše specifične zahteve za pakovanjem. Varilica može biti instalirana na postojeći sistem transportnih traka ili može biti opremljena opcionom transportnom trakom prikačenom na (motorizovano) postolje.

Mašina i visina transportne trake su lako prilagodljive (mehanički ili električno), što vam omogućava da zavarite različite veličine vreća. Zahvaljujući robusnom industrijskom dizajnu sa inovativnom konfiguracijom dela za varenje, i blokova za hlađenje postiže dodatnu efikasnost kod pakovanja i povećava produktivnost. Deblji (laminirane) folije se lako mogu zavariti velikom propusnom brzinom do 20 metara u minuti, stvarajući širok i pouzdan var od 12 mm (standardno) ili opciono širine 20 mm za maksimalnu sigurnost.

D 549 je standardno opremljen user-friendli Audion Touch Techvar panelom osetljivim na dodir preko kojeg se temperatura varenja (maks. 250 ° C), brzina i hlađenje lako podešavaju. Možete unapred programirati do 50 parametara varenja. Ovo osigurava da operater uvek ima tačna podešavanja koja mu stoje na raspolaganju, štedi vreme i omogućava veću efikasnost kod promene dimenzija kesa i mavrste folije koja se vari.