Kontinuirana varilica D545 AH

Audion D545 AH kompaktna horizontalna kontinuirana varilica. Na ovoj varilici kese se vare u ležećem – horizontalnom položaju Temperatura, brzina i hlađenje (pomoću posebnog ventilatora) se mogu lako podesiti pomoću digitalnog panela koji je lak za upotrebu. 

Model D545 AH se može programirati i ima memoriju za 9 različitih programa za drugačije parametre, veličine kesa ili vrste materijala koji se vare. Korišćenjem PTFE traka za varenje, na varilici se mogu zavarivati polietilen, polipropilen, celofan, papir, aluminijum i drugi laminatni filmovi i to pouzdanim varom širine 10mm.

Integrisana pokretna traka na varilici ima brzinu do 10m u minuti (u zavisnosti od debljine folije) Transportna traka je široka 112 mm a dugačka 670 mm i može se podesiti i po visini i prema napred/nazad. Ovo vam omogućava varenje kesa različitih dužina, širina i debljina.

Temperatura varenja je podesiva na maksimalno 250 ° C.

 

Integrisana pokretna traka na varilici ima brzinu do 10m u minuti (u zavisnosti od debljine folije)

Transportna traka je široka 112 mm a dugačka 670 mm i može se podesiti i po visini i prema napred/nazad. Ovo vam omogućava varenje kesa različitih dužina, širina i debljina.

Temperatura varenja je podesiva na maksimalno 250 ° C.