FREESBY

Nova generacija vertikalnih mašina sa rotirajućim pločama koji redefinišu standarde pouzdanosti i produktivnosti u industriji. Predstavljamo novi Freesby! Freesbi je na čelu svoje pouzdanosti i produktivnosti, dizajniran je sa posebnom pažnjom na jednostavnu upotrebu zahvaljujući novim multifunkcionalnim panelima prilagođenim korisnicima. Obrtna ploča JE dizajnirana za stabilizaciju lakih i nepravilnih paleta, sa mogućnošću daljinskog praćenja funkcija zahvaljujući sistemu N connect. Freesby ima dva inovatna kontrolna panela X4 i X5 korisna za programiranje i praćenje svih mašinskih ciklusa, sa mogućnošću modifikacije tenzije povlačenja filma i prilagođavanja programa za obmotavanje paleta

Kontrolni paneli X4 i X5 su dva inovativna kontrolna panela laka za upotrebu, korisna za programiranje i praćenje svih mašinskih ciklusa, sa mogućnošću izmene tenzije povlačenja folije i prilagođavanja programa za obmotavanje paleta.

Poluautomatska rotaciona ploča je dizajnirana sa posebnom pažnjom na jednostavnost upotrebe zahvaljujući novim multifunkcionalnim panelima. Karakteristike obrtne ploče su dizajnirane za stabilizaciju lakih i nepravilnih opterećenja. 

X4 PANEL 3,5” kontrolni panel+ JOG potenciometar za izbor programa, 10 podešenih programa , Mogućnost podešavanja tenzije odmotavanja folije, Ciklus u kojem mašina pamti korake

X5 PANEL 7” ekran osetljiv na dodir ,novi dizajn i novo korisničko iskustvo (UX), 16 podešenih programa i 8 podešenih aplikacija, mogućnost podešavanja i modifikovanja svih parametara, režim tempomata (automatsko podešavanje brzine namotavanja) 

NOSAČ FOLIJE 310: Nosač folije sa elektromagnetnom kočnicom na povratnom valjku. Tenzija zategnutosti folije se podešava preko panela. Kočnica se lako aktivira nakon pokretanja ciklusa.

NOSAČ FOLIJE 312: opremljen motorom sa fiksnim pre-streč istezanjem od 250%. Odnos pred istezanja se može prilagoditi i proširiti opcijama prethodnog istezanja od 150%, 200% ili 300%. Zatezanje filma se vrši preko ćelije za opterećenje, koja se može podesiti preko kontrolnog panela.

NOSAČ FOLIJE 314: karakterišu dva nezavisna motora koji omogućavaju promenljivo predistezanje filma od 150% do 400%. Pre-stretch istezanje i tenzija filma mogu se podesiti preko kontrolnog panela putem ćelije za opterećenje.

TECHNICAL FEATURESFREESBY
X4 310
FREESBY
X4 312
FREESBY
X5 312
FREESBY
X5 314
Carriage typeElectromagnetic
power brake
Power pre-stretch
motorized
Power pre-stretch motorized2 variable
pre-stretch motors
Film stretchManual adjustmentAdjustable from panelAdjustable from panelAdjustable from panel
Pre-stretchN/A250%250%150÷400%
Power supply voltageVAC 230V 1 PH(±10%) 50/60 Hz 
Installed power1,5 kW1,9 kW1,9 kW2,3 kW
Carriage up-down speed1,4÷4 m/min
Table rotation speed5÷12 rpm
Plate diameterØ1650 mm STD -  Ø1800 mm Opt
Plate capacity2000 kg2000 kg2000 kg2000 kg
Synchronised stopSTD
Progressive start-upSTD
Photocell delaySTD
Height detection photocellSTD
Front and rear forklift capabilitySTDSTDSTDSTD